Despre noi

Cele mai importante evenimente din Romania
au parte de expertiza noastra.

Suntem specialisti in productia de evenimente ce impartasesc pasiuni comune. Suntem un generator permanent de idei tehnice noi si incitante. Suntem un Mecca al echipamentelor si solutiilor la cheie.

Suntem partenerul tau in gestionarea evenimentelor la nivel national, regional si global. Asiguram entuziasm si inspiratie pentru fiecare eveniment pe care il coordonam.
Suntem Backstage. Incantati de cunostinta.


Iti oferim acces la o gama
integrata de servicii prin intermediul
urmatoarelor divizii:

Divizia de productie
tehnica evenimente

Ofera servicii de design de eveniment, consultanta tehnica si implementare, conferinte MICE, productie decoruri pentru evenimente MICE, conferinte corporate, targuri si expozitii. Ne ocupam de evenimente offline, online si hibrid.

Divizia de
instalatii tehnice

Ofera o gama completa de servicii de instalari echipamente A/V, lumini, scenotehnica in sali de conferinta, sali multifunctionale, sali de sport, teatre, etc.

Divizia de vanzari
echipamente A/V

In cadrul proiectelor pe care le gestionam, propunem spre vanzare clientilor interesati echipamentele profesionale de sunet, lumini si video de care au nevoie.

 

Programeaza o intalnire

Rezultatul a
25 de ani de experiente

In urma cu peste 25 ani, o parte dintre noi, participam la dezvoltarea primelor evenimente corporate in Romania, moment in care piata de evenimente prindea contur. Inovam si dezvoltam solutii premium de organizare evenimente in beneficiul clientilor nostri. Suntem o companie cu dubla calitate: de designer de evenimente si de furnizor de servicii tehnice la cheie.

Backstage Production Group reprezinta o formula de oameni ce impartasesc valori comune: pasiune, grija pentru client, munca, antreprenoriat, dezvoltare continua. Suntem un generator permanent de idei tehnice noi si incitante.

Backstage Production Group iti ofera reactie rapida la solicitari, acoperire nationala si internationala, garantii ferme, pret corect, sentiment de incredere, independenta si recunoastere internationala.


Iata ce
punem la masa:

  • Creativitate pentru dezvoltarea oricarui tip de set-up de eveniment: offline sau virtual
  • Expertiza tehnica de exceptie
  • Capacitatea de a gestiona in acelasi timp mai multe evenimente
  • Specialisti de sunet, lumini, video si scenotehnica
  • O echipa integrata de suport si un Project Manager dedicat pe tot parcursul colaborarii
Programeaza o intalnire

01. Suntem un furnizor complet de
solutii de eveniment

Ne punem experienta la lucru in fiecare proiect pentru a analiza si a intelege situatia specifica a clientilor nostri, apoi dezvoltam solutii potrivite de eveniment. Profesionistii nostri propun proiecte creative si inovative, adaptate nevoilor specifice ale clientilor. Oferim consultanta pe parte design creativ eveniment si solutii tehnice inca din prima etapa de evaluare a proiectului, consiliem clientul si expunem toate optiunile posibile pentru a face o evaluare si o bugetare corecta a evenimentului.

Satisfactia clientilor nostri primeaza, de aceea urmarim toate etapele creatiei si implementarii evenimentului: analizam nevoia, propunem conceptul tehnico-creativ, realizam designul de scena,lumini, video, audio; propunem solutii de interactivitate aliniate la obiectivele evenimentului, propunem locatiile de eveniment, stabilim necesarul tehnic, evaluam bugetul si implementam evenimentul.

02. Oferim servicii de design eveniment
si proiectare 3D

Ne concentram eforturile sa realizam concepte tehnice creative care sa ii ajute pe clientii nostri. In decursul anilor, designerii nostri au creat multiple proiecte pentru evenimente nationale si internationale de business, conferinte corporate, targuri si expozitii, design de showroom, petreceri aniversare tematice si nu numai.

03. Avem experienta internationala

Punem in aplicare expertiza specialistilor nostri si cele mai bune practici in beneficiul clientilor nostri. Aplicam in tot ceea ce facem standardele internationale si ghidurile tehnice din domeniu. Nu facem rabat de la siguranta si calitate, incercand in permanenta sa fim un exemplu de buna practica in Romania si nu numai.

04. Oferim consultanta tehnica dedicata

Promovam modelul de business in care nevoia si interesul clientului primeaza. Avem o abordare integrata prin asigurarea rolurilor necesare pentru reusita unui eveniment:

Technical Project Manager

Este consultantul tehnic personal pe care ti-l alocam, care coordoneaza intreaga latura tehnica a evenimentului si echipa de implementare si care are grija ca evenimentul tau sa decurga fara probleme.

Echipa Tehnica de Implementare

Formata din tehnicieni de sunet, lumini, video, scenotehnica, ingineri de sunet, light designeri, scenografi, realizatori decoruri, este coordonata permanent de Production Manager. Echipa tehnica de implementare este mereu la curent cu nevoile specifice si disponbila sa rezolve orice solicitare tehnica.

Project Manager

Este persoana de legatura cu care vei colabora in timpul evenimentului si dupa eveniment. Responsabilul comercial se va asigura de buna gestionare a relatiei cu tine, preluarea solicitarilor si dezvoltarea creativa a proiectului.

05. Siguranta in executia proiectelor
este pe primul loc

Oferim servicii de productie evenimente la standarde europene care respecta normele internationale de siguranta. Constientizam importanta unui control cat mai bun al tuturor proceselor din cadrul unui eveniment si suntem atenti la cele mai mici detalii si la mijloacele de protectie si siguranta.
 Am implementat in cadrul companiei un Sistem de Management Integrat care ne permite sa coordonam proiectele intr-o maniera eficienta si cu respectarea tuturor timpilor.Ai nevoie de a doua opinie?
Hai sa stam de vorba.
Programeaza o intalnire