Stire Global Manager

Andrei Popea – MAC dupa cum este cunoscut in industria de evenimente – responsabil pentru dezvoltarea companiei FIVE’S  si de reusita a peste 500 de evenimente organizate anual pe parcursul a 25 de ani in tara, dar si in afara tarii, lanseaza o noua companie care ofera solutii la cheie pentru industria de evenimente, Backstage Production Group.

Echipa de Production, Comercial si Suport, alcatuita din cei mai buni specialisti coordonati de Andrei Popea in ultimii 25 de ani, va presta servicii de inalta calitate sub noul nume Backstage Production Group. Acesta isi propune sa fie un hub de servicii tehnice “la cheie” si un furnizor de second opinion pentru orice dilema tehnica cu care clientii din piata se pot confrunta.

Backstage Production Group furnizeaza cu entuziasm si inspiratie o gama integrata de servicii prin intermediul a trei divizii:

– Divizia de productie tehnica evenimente – ofera servicii de design de eveniment, consultanta tehnica si implementare, productie decoruri evenimente, conferinte corporate, conferinte MICE, targuri si expozitii.

– Divizia de instalatii tehnice – ofera o gama completa de servicii de instalari echipamente A/V, lumini, scenotehnica in sali de conferinta, sali multifunctionale, sali de sport, teatre, etc

– Divizia de vanzari echipamente A/V – vanzarea de echipamente profesionale de sunet, lumini, video si scenotehnica.

Backstage Production Group are capacitatea de a oferi cea mai buna expertiza din regiune, servicii de design eveniment si proiectare 3D, solutii de interactivitate la eveniment si acces la tehnologii moderne in domeniu.

Backstage Production Group este partener principal al Oameni si Companii in dezvoltarea comunitatii managerilor de marketing din Romania, Global Marketing Manager.

Contact comercial: lavinia.popescu@backstage.ro; telefon: 0742.231.040

Iti place ce vezi?

Ia legatura cu noi acum
pentru viitorul tau eveniment.

Share this post