Termeni si Conditii

Website-ul www.backstage.ro este proprietatea Backstage Production Group SRL (denumita in continuare: ”Backstage”) Folosirea site-ului www.backstage.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni si Conditii de catre utilizator.
Website-ul www.backstage.ro a fost realizat pentru a asigura continut si servicii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Continut

Backstage defineste prin „continut” toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice. Fotografiile prezentate in paginile care contin orice timp de oferte promotionala (denumita generic „Catalog”) nu creeaza obligatii contractuale. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de text sau preturi. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
Backstage nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. Continutul website-ului este proprietatea Backstage si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Backstage.

Backstage isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul website-ului, in orice moment si de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

Protectia datelor si a informatiilor cu caracter confidential

Datele obtinute prin intermediul formularelor de contact si de inscriere la newsletter nu vor face obiectul vreunei tranzactii intre Backstage si alte companii. Backstage are dreptul de a utiliza informatiile cu caracter personal figurand in chestionare sau furnizate pe orice alta cale de catre clienti in scopul organizarii de activitati de marketing, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Backstage va pastra confidentialitatea asupra acestor informatii si se obliga sa nu le divulge tertilor decat cu acordul expres al clientilor sau in situatiile in care aceasta comunicare ar fi strict necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati clientilor, obtinute ca urmare a participarii acestora la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promotional, sau alte campanii promotionale organizate de catre Backstage, precum si in situatiile in care, este obligat, potrivit legii, la divulgarea acestor informatii. Nu sunt considerate terti societatile mandatate de catre Backstage. in scopul prelucrarii de date, prelucrare care se face de catre acestea in numele si pentru Backstage. Mai multe detalii pot fi regasite in Politica de Confidentialitate.

Publicitate si Promotii

Backstage poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din website. Campaniile si promotiile derulate de Backstage nu necesita acordul vizitatorilor website-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul website-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Backstage nu este raspunzator pentru nici o pierdere si nici un prejudiciu de orice fel rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site.

Despagubiri

Backstage si partenerii acestuia isi rezerva dreptul de a da in judecata si de a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul Backstage si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

Acord

Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca website-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Orice continut din cadrul campaniilor publicitare sau al promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul website-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite in cadrul website-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de Backstage sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul website-ului.

Utilizarea serviciilor Backstage se face pe propria raspundere. Backstage se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.

Prin acceptarea termenilor de folosire a website-ului www.backstage.ro declarati ca ati luat la cunostinta de conditiile prezentate aici si ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate si introduse de Backstage intr-o baza de date, proprietatea sa, si folosite in scopuri statistice si de marketing direct, in interes propriu.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul site-ului web de la adresa www.backstage.ro

Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata prin intermediul formularului de Contact.