Suntem creatori de experiențe noi

Rezalizăm cu succes dezvoltarea și implementarea evenimentelor corporate, artistice, sportive, forumuri, târguri, expoziții, festivaluri și muzică live.

ERA Backstage este serviciul prin care evenimentul tău poate avea parte de toate ingredientele necesare pentru a rămâne în memoria publicului.

Concret, primești un model de business complet, performant tehnic și profesional. Putem realiza orice idee îți dorești, iar consultanța noastră începe de la alegerea locației. De aici începem să dezvoltăm și să ajustăm împreună tot ceea ce este necesar pentru ca evenimentul tău să fie unul memorabil.

Atenția noastră pentru detalii ne ajută să construim relații productive și de durată cu partenerii noștri.

Orice tip de eveniment dorești să organizezi, acesta presupune două direcții principale :

1

Creația, conceptul și designul evenimentului, denumit și marketingul experiențial.

2

Producția tehnică a evenimentului.

Cu plăcere și profesionalism le asigurăm pe ambele.

Pentru că, prin practică, am identificat rețeta câștigătoare.

O parcurgem împreună să aflăm ingredientele serviciului nostru ERA Backstage:

I. DEZVOLTAREA CONCEPTULUI

I

Primul este „dezvoltarea conceptului”. Ce vrei să transmită exact evenimentul tău sau, altfel spus, care este fundația ce susține tot proiectul? Îți fidelizezi partenerii actuali sau vrei să atragi alții noi?

Dezvoltarea conceptului presupune crarea unei teme de eveniment, a unui logo de eveniment, mesaje cheie cu care vrei sa iti suprinzi audienta, materiale de promovare, activitari care creaza intercatiunea dintre brand si public, etc

II. COPYWRITING

II

Prin copywriting noi intelegem toate punctele de contact cu publicul tau – BEFORE- DURING-AFTER EVENT (promovare landing page eveniment, texte creative, invitatii sau newsletter pentru comunicare evenimentului in interiorul companiei).

Stim, o poză face cât o mie de cuvinte iar un video cât o mie de poze. Însă un video corect realizat pentru evenimentul tau are la bază un script. Alegerea și ordinea cuvintelor este crucială pentru ca mesajul tău să ajungă corespunzător la public

III. CONSULTANTA TEHNICA

III

Participam activ la alegerea locatiei care sa permita implementarea conceptului ales. Facem masuratorile tehnice necesare, de la nivelul de zgomot pana la felul in care patrunde lumina in locatie, totul pentru a stii de ce infrastructura tehnica ai nevoie.

IV. DESIGNUL 3D

IV

Intrăm mai în detaliu și dezvoltăm “grafica 3D și setup-ul virtual pentru spațiul evenimentului”- scena, butaforii, modul de amplasare al ecrenelor led sau al suprafetelor de proiectie. Realizăm design-ul tehnicși stabilim planul de implementare. Aici deja totul capătă forma și avem deja un proces cap-coadă pentru desfășurarea evenimentului.

V. PRODUCTIA TEHNICA- IMPLEMENTARE

V

Urmează „asignarea logisticii” necesare, ingredient ce-ți asigură echipamentele de sunet, lumini, video și scenotehnică. Ajungem la „echipa tehnică” și „echipa comercială”. Da, vei avea o echipă dedicată pentru fiecare direcție principală. Ce fac echipele? Implementează tot planul pentru ca evenimentul tău să iasă impecabil. Iar ultima fază este raportarea.

Desigur, oferim servicii de la A la Z, însă este posibil ca tu să nu ai nevoie de tot alfabetul. 😁

Din acest motiv identificăm împreună nevoile proiectului tău și creăm mix-ul perfect între ce ai deja și ce trebuie să integrezi.

Tu alegi care dintre ingredientele serviciului ERA te pot ajuta sa ajungi in varful piramidei.

Uite cum decurge la noi realizare unui eveniment,
indiferent că este de tip live, online sau hibrid.

1.
Bem o cafea
2.
Venim cu strategia
3.
Primești o propunere de vizual însoțită de un super desen
4.
Batem palma
5.
Echipa de producție construiește și setează totul
6.
Ținem evenimentul
7.
Raportare + Follow-up
Previous
Next

*Știm că de multe ori, drumul simplu prezentat de mai sus, se poate întortochea. Din acest motiv ajustăm totul cu o super viteză de reacție.

Ce tipuri de servicii acopera ERA BACKSTAGE?

a) Eveniment corporate

a)

Organizat de o companie cu scopul de a-și promova produsele și serviciile sau cu scopul de a aniversa momente importante din evoluția companiei, respectiv petreceri de companie.

De la conferințe de vânzări sau de presă și până la webinarii sau petreceri de Crăciun, punem umărul la succesul evenimentului tău.

Beneficiile tale:      

  • Confort – Discuți cu un singur furnizor, pentru un proces simplu și eficient
  • Noutate – ai acces rapid la soluții de eveniment actuale și la tehnologie de ultimă generație, pentru o experiență audio-video la cel mai ridicat nivel
  • Predictibilitatea și trasabilitatea costurilor – consultanță cap-coadă în care primești o propunere detaliată a bugetului. Știi pe ce dai banii!

b) Eveniment cultural / mass market

b)

Eveniment organizat cu scopul de a asigura accesul și încurajarea unei participări generalizate și echilibrate a publicului larg dintr-un oraș la sistemul cultural și la întruniri precum:

festivaluri și concerte în aer liber,
evenimente aniversare ale orașului,
festivaluri de teatru și film,
spectacole de teatru indoor sau în aer liber.

Beneficiile tale:

  • Siguranță – primești o abordare completă și gestionarea tuturor factorilor implicați în acest tip de eveniment
  • Prestigiu – colaborezi cu o echipă care a implementat cu succes nenumărate/peste XX proiecte de scară largă.
  • Preț optim – ai parte de un raport calitate/preț în concordanță cu realitatea.

c) Eveniment MICE

c)

Eveniment organizat cu scopul de a reuni un grup de oameni profesioniști într-o locație desemnata pentru a discuta și a face schimb de informații pe o anumită speță de afaceri. De multe ori poartă denumirea de conferințe și congrese, iar uneori sunt guvernamentale. Organizarea evenimentului implică și managementul de destinație (locație, cazare, transport).

Beneficiile tale:

  •  Servicii “la cheie” – echipa comercială asignată se ocupă de toate nevoile non-tehnice (identificare locație, cazare, transport)
  • Personalizare – toate elementele evenimentului sunt create fix pe nevoile tale (concept, grafică, design tehnic).
  • Calitate – știm din experiență care sunt standardele unei astfel de întâlniri și le îndeplinim proactiv.

d) Targuri si expozitii interne si internationale

d)

Eveniment care oferă publicului accesul la o locație ce găzduiește, sub o temă comună, unul sau mai mulți participanți. Fie că este un târg de Crăciun, o expoziție de artă sau poate un târg de nunți, asigurăm toată logistica necesară și organizarea ireproșabilă a evenimentului.

Beneficiile tale:

  • Servicii integrate – de la crearea vizualului, până la sonorizare și transmisiune live, implementăm tot ceea ce ai nevoie pentru ca publicul să trăiască o experiență de lăudat.

  • Capacitate ridicată –  putem gestiona evenimente cu mii sau chiar zeci de mii de participanți.

  • Factorul WOW – prin echipamentele folosite și experiența dobândită putem aduce noutatea în cadrul evenimentului tău.

e) Evenimente sportive si competitii

e)

Evenimente dedicate activităților sportive, realizate într-un mediu organizat (indoor sau outdoor) care implică prezența publicului și a concurenților. De la maratoane, până la volei pe plajă gestionăm evenimentele astfel încăt energia participanților să fie folosită strict “pe teren”.

 Beneficiile tale:

  • Siguranță – ai parte de organizarea și implementarea evenimentului fără cusur
  • Personalizare – obții un eveniment unic, adaptat nevoilor tale
  • Informație la zi” – cu atât de multe variabile în joc, ai nevoie să fii constant informat în legătură cu faza de dezvoltare a evenimentului tău. Cu ajutorul soft-ului special pe care îl folosim, în fiecare moment, știm exact unde ne situăm, ce am realizat și ce mai avem de făcut.

Serviciul Unlimited Productions propune o abordare 360 grade care cuprinde expertiza noastră în crearea conținutului de care ai nevoie.

Ești creator de conținut, televiziune, casă de producție sau agenție de publicitate? Posibil ca acest serviciu să fie pentru tine!

1200 metri pătrați de tehnologie te asteaptă.

Când vrei să creezi în online ai nevoie de echipamente. Artiștii îi spun rider tehnic. Este necesarul total de echipamente pentru ca tu să-ți poți transmite prestația cu succes către public.

Am creat în studioul nostru, riderul care te poate ajuta să-ți duci creația de la stadiul de idee, la cel de producție construită prin augumentarea realității. Practic reproduci orice îți dorești prin intermediul realității virtuale.

Totul este în funcție de nevoile tale!

Identificăm împreună intersecția dintre ceea ce ai tu nevoie și ceea ce realizăm noi.

Dar cum faci ca tot ceea ce vrei să creezi, fie că sunt emisiuni TV, clipuri muzicale, spoturi comerciale, evenimente cu sau fara public, NFT-uri sau cursuri și conținut educațional pentru platforme de tip e-learning?

Acestea și multe altele poți produce în studioul nostru din Mogoșoaia.

Aici se întâmplă magia!

Poți să inviți până la 150 de persoane să vadă live cum tu creezi conținut ce depășește realitatea noastră.

Te așteaptă un Chroma wall de 10 * 10 metri, cu un limbo de deschidere de 10 * 10 metri și cu o înălțime de 5 metri. Practic, poți face aproape orice!

Învitații își beau cafeaua în spațiul special amenajat, artiștii sunt la machiaj sau garderobă, recepționista primește ultimii invitați,  toate echipamentele sunt ori depozitate, ori instalate corespunzător.. 3,2,1 și START!

Suntem live la Backstage Studio!

Poți crea orice, de oriunde, oricând..

Cum crezi că putem reproduce un spațiu virtual?

  • Prima oară alegem spațiul pe care dorim să îl creăm, deci identificăm locația. Apoi, cu ajutorul softului Brainstorm Multimedia (un soft extrem de performant care ne oferă posibilitatea să reproducem orice mediu virtual dorim) scanăm toate detaliile și pregătim informația pentru decorul tău.
  • Apoi îl proiectăm pe imensul nostru chroma wall de 100 metri pătrați. Este atât de mare încât chiar și o masă lungă de 10 metri cu 2 persoane aflate fiecare într-un capăt, tot ar încăpea pe ecran. 12 Am creat decorul, acum trebuie să-l populăm.
  • Cu Mo-sys sistem tracking (o macara super tehnologizată cu sistem de urmărire a personajelor, care ne permite să decupăm siluetele și să le plasăm în orice spațiu virtul dorim) decupăm personajele din viața reală și le inserăm în spațiul virtual creat mai devreme.
  •  
  • Mișcarea macaralei asigură o precizie impecabilă a decupajului, deci prin apăsarea unui buton ești teleportat în mediul virtual ales de tine
  • Punem totul în valoare cu ajutorul luminilor speciale pentru chroma wall.
  • Noi ne ocupăm de tot ceea ce este necesar pentru ca publicul să cunoască într-un mod creativ, beneficiile pe care voi le aduceți în lume. 

Unlimited Productions oferit de Backstage Studio îți aduce pachetul în care creativitatea se îmbină cu tehnologia, oferind o modalitate de promovare a continutului tau, care acoperă cele 4 ingrediente. 

1

Studio
Creatie

2

Consultanta
tehnica

3

Productie
tehnica

4

Post
productie

I. STUDIO

I

Prima parte este este cea in care ne pui daca ai nevoie doar de locatie (studio), urmand ca tu sa vii cu echipamentele necesare si echipa de productie necesara

II.DEZVOLTARE CONCEPT

II

este pasul 2, in care poti alege daca vrei sa ai parte si de un concept creativ., prin colaborarea cu un partener care să creeze realitatea augmentată cu ajutorul echipamentelor de virtual set sau echipamentelor LED.

III.CONSULTANTA SI DESIGN 3D

III

Dezvoltăm “grafica 3D și setup-ul virtual”- scena, butaforii virtuale, modul de amplasare al ecrenelor led sau al elementelor virtuale. Realizăm design-ul tehnic și stabilim planul de implementare. Aici deja totul capătă forma și avem deja un proces cap-coadă pentru desfășurarea productiei.

IV. PRODUCTIA TEHNICA -IMPLEMENTAREA

IV

Aceasta este etapa in care toata echipa Backstage participa la implementarea productiei.

Din acest motiv identificăm împreună nevoile proiectului tău și creăm mix-ul perfect între ce ai deja și ce trebuie să integrezi.

V

V. POST PRODUCTIE

Aici montam si editam tot continutul creat pana la cele mai mici detalii. In final vei obtine  materialul dorit dupa caz: montajul emisiunii TV, after movie cu cele mai importante momente ale evenimentului tau, montajul cursului, etc

VI

VI.Echipamente/dotari tehnice

aici vrem sa listam echipamentele existente in studio

Ce tip de servicii acopera Unlimited Productions?

Beneficiile tale:

  • Interactivitate și personalizare – folosim la maxim receptorii publicului prin adăugarea de elemente de grafică video care să atragă și să creeze engagement.
  • Viteză și confort – beneficiezi de conceptul OneStop! Ajungi la noi și îți oferim tot ce ai nevoie pentru proiectul tău.
  • Tehnologie și echipă de top – studio de producție dotat cu chroma key, led set-up, macara Mo-sys (link) și soft Brainstorm multimedia (link), controlate de o echipă instruită.
  • Metodologie de calcul pret transparenta – feecare se calculează în funcție de numărul de zile de închiriere, echipamente alocate, cost asistență și costuri externe (dacă este cazul).

Rentabilizarea investitiei – elimini costurile de intermediere, câștigi timp și viteză de răspuns. Ai posibilitatea să reproduci orice format de eveniment cu ajutorul producției virtuale și a realității augmentate. Doar imaginează-ți orice, de oriunde, oricând..

Ce găsești la noi?

  • Servicii de la A la Z – într-un singur loc, găsești echipamente, spațiu și echipa necesară pentru ați implementa ideile
  • Preț optim – Fee extrem de competitiv, calculat în funcție de zilele petrecute în studio și resursele umane implicate
  • Flexibilitate – poți alege să vii cu echipa ta proprie, noi își punem la dispoziție studioul cu tot ce conține.

Avem toate ingredientele, pentru toate gusturile!
Alege rețeta care să fie pe gustul publicului tău!