despre NOI

Cu o experiență ce a depășit 25 de ani în industria de evenimente și cu o echipă de producție, formată din peste 30 de angajați în funcții administrative și peste 150 în roluri de creație și producție de evenimente, avem capacitatea de a gestiona, în medie, peste 500 de proiecte anual.

*Fiecare proiect al nostru este unic, tocmai din acest motiv am creat echipe dedicate, pentru o acoperire totală a nevoilor partenerilor noștri.

Backstage Events

îți oferă siguranța că orice tip de eveniment vrei să realizezi, de la conferințe corporate, lansări de produse, festivaluri, concerte, evenimente MICE, guvernamentale și până la targuri si expozitii, vei găsi la noi toate ingredientele necesare pentru crearea și implementarea lui.

Backstage Studio

este locul în care magia se întâmplă. Cel mai tehnologizat studio de producție video din România îți oferă posibilitatea să dai viață ideilor tale, indiferent de cât de ireale pot părea la început. Decupăm personajele, reproducem cadrele și cream o nouă realitate virtuală!

Backstage Systems

îți oferă posibilitatea de a colabora cu cei mai importanți producători internaționali de echipamente audio-vizuale. Indiferent că vorbim de administrații locale și guvernamentale, instituții de învățământ sau săli de spectacole, avem capacitatea de a realiza soluții de iluminat, scenotehnică și audio-video integrate, funcționale și ușor de utilizat de la consultanta, proiectare, autorizare si pana la implementare.

Cu fiecare proiect în parte ne ducem mai departe viziunea, de a asigura partenerilor noștri accesul la servicii de producție evenimente de înaltă calitate.

Cum definim noi calitatea înaltă?

Concret, deținem și folosim pentru partenerii noștri echipamente care fac parte din vârful de gamă al tuturor tehnologiilor existente pe piața de profil. 

În studioul Backstage găsești atât echipamente de referință pentru producțiile de realitate virtuală create în studio, precum Mo-Sys Tracking System sau Brainstorm Multimedia, cât și echipamente necesare evenimentelor care se desfășoară în afara studioului.

Află mai multe despre echipamentele noastre în secțiunea Backstage Studio 

Însă o calitate tehnologică înaltă devine fără de valoare în lipsa unei echipe care să o folosească la adevărata capacitate. În plus, în fiecare an tehnologia avansează, deci ceea ce contează cu adevărat este să ai parte de o echipa adaptabila, capabila și dispusa să fie la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie.

Află ce putem să-ți oferim :

    •  
    • Project Management total – sistemul de management dezvoltat si implementat in ultimii 25 ani se bazeaza pe o metodologie completă a managementului proceselor care stau la baza organizarii unui eveniment si un software dedicat care ne da posibilitatea sa gestionam fiecare etapa proiectului, astfel vei stii in fiecare moment in ce faza de dezvoltare ne aflam.

 

    • Echipa interdisciplinara alocata – ne asigurăm ca tu să nu ai nicio grijă! De la creatie, design eveniment si pana la implementare. Pe tot parcursul planificarii si executiei proiectului, vei avea assignat un responsabil comercial si unul tehnic care vor coordona toată echipa pe care ti-o punem la dispozitie, de la arhitect, creativ, regizor, scenograf si pana la ingineri si designer de lumini, sunet, video si scenotehnica. Suntem mereu cu un pas înaintea nevoilor tale, pentru că ne pasă!

 

    • Inovație continuă – punem în joc echipamente fiabile cu ajutorul cărora inovăm constant, asigurând în același timp stabilitatea evenimentului tău. Outdoor, indoor sau hibrid. Vei avea parte de o experiență fără întreruperi și fără disfuncționalități. Oricând este necesar putem apela la partneriatele noastre strategice cu unii dintre cei mai recunoscuți producători de echipamente și softuri din lume: QSC (sunet), Chauvet (lumini), Axalight (lumini), Panasonic (video), Tuecher (materiale și textile scene), Eurotrus (scenotehnică), Brainstorm Multimedia/Infinity set (software virtual set), Mo-Sys (sistem profesional de tracking studio) și mulți alții.

 

  • Garanția execuției – evenimentul tău nu va mai fi anulat indiferent de factorii macro existenți sau care pot apărea. În Backstage Studio putem trata și realiza orice eveniment ai nevoie.

Țelul nostru
Este de a crea și dezvolta permanent tendințe noi în industria de evenimente.

Misiunea noastră
Este de a oferi partenerilor cea mai convingătoare experiență de eveniment prin oferirea unei game extinse de servicii.
De la creație concept, consultanță și planificare până la implementare atât pe segmentul de evenimente live cât și hibrid sau online.

Backstage Production Group
Reprezintă o formulă de oameni care împărtășesc valori comune: pasiune, grijă pentru client, muncă, antreprenoriat, dezvoltare continuă. Suntem un generator permanent de idei tehnice noi și incitante.