Soluții imediate de evenimente virtuale vitale pentru instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, care altfel ar anula sau amâna evenimentele in această perioadă.

Aducem oamenii împreună prin experiențe reale, autentice, memorabile, care se întâmplă să aibă loc online.

Vom lucra îndeaproape pentru proiectarea și crearea unui set-up profesionist aliniat cu brandul companiei și transmiterea în direct prin live streaming, a mesajului vorbitorului (vorbitorilor), menținând impactul asupra audienței tale!

Studioul nostru este complet echipat pentru a găzdui orice tip de eveniment: conferință, panel, emisiune, webinar, etc

Echipa noastră de producție reunește profesioniști cu experiență ce totalizează peste 25 ani.

Echipa va fi la fața locului pentru a te ajuta: tu iți exprimi dorințele, iar noi asigurăm personalizarea graficii, proiectarea și configurarea scenei, iluminatului, sunetului și streamingului online.

Aveți o platformă preferată? Social media, Webex, Skype, Zoom, platforme interne și alte aplicații de conferințe online? Noi lucrăm cu preferințele voastre si nu vă impunem nimic. Iar dacă nu dețineți o platforma internă va punem la dispoziție platforma de evenimente Backstage.

Suntem încântați să aflăm despre proiectele companiei tale!

Viziunea din Backstage

Lumea de business se îndreaptă spre întâlniri și evenimente virtuale în contextul global actual. Deși nu vor înlocui niciodată complet evenimentele live, suntem aici să vă ajutăm punându-vă la dispoziție soluții de eveniment in format virtual sau hibrid.

Iți poti îmbunătăți strategia de branding

Ai o acoperire mai mare a publicului țintă

Îți poți atinge obiectivele de eveniment prin gestionarea optimă a cheltuielilor de marketing și operaționale

Beneficiezi de date rapide și valoroase pentru monitorizarea evenimentului tău

Ai totul la cheie, de la planificarea și designul conceptului tehnic creativ până la execuția impecabilă

Când munca la distanță devine singura soluție a multor companii în această perioada, videoconferința este soluția eficientă de comunicare de înaltă tehnologie care permite întâlnirea online între mai mulți participanți situați în diferite locații.

Soluțiile oferite de Backstage Production Group sunt potrivite pentru orice organizație și pot fi utilizate pentru întâlniri , traininguri, lansări de produse sau conferințe cu un număr de până la 1000 participanți conectați audio-video, fără ca nici un participant să se deplaseze fizic într-o locație de eveniment anume.

În cadrul studiourilor de producție video Backstage se pot organiza videoconferințe în format hibrid, însemnând că o parte din vorbitori sau MC sunt în studio și restul participanților sunt conectați online la eveniment prin intermediul platformei de videoconferință .

În cadrul studioului îți putem oferi mai multe variante de set -up.

Chroma key – extrem de util și eficient când vrem să introducem personajele filmate într-un spațiu virtual. Acest proces are la bază filmarea personajelor din studio pe un fundal verde, apoi integrarea lor într-un decor virtual. De exemplu un speaker filmat pe chroma în studio va fi văzut de către participanții conectați în platformă într-o locație virtuală de eveniment: o scenă , un studio TV, etc

Led screen - în studiourile Backstage găsești toate echipamentele necesare astfel încât compania să beneficieze de cel mai adaptat set-up. Astfel, putem realiza o serie de construcții modulare de led screen și podium astfel încât locația ta de emisie pentru evenimentul pe care îl organizezi să arate exact cum îți dorești .

Îți oferim un mediu de producție video sigur atât pentru conținut video preinregistrat cât și live.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Studioul de producție: atelierul în care ia nastere orice realitate.

Principala calitate a studioului este aceea că poți realiza orice set-up virtual iți dorești ți poți transpune personajul în orice context fără a mai fi nevoie de o locație fizică.

Augmentăm realitatea, decupăm personajele si le amplasăm in orice spațiu virtual.

Doar imaginează-ți ...orice, de oriunde, oricând...

Punem la dispoziție un studio video cu transmisiuni live în direct și streaming la o calitate de înaltă rezoluție pentru distribuirea de conținut de calitate de către diverse industrii și companii care doresc să comunice în această perioadă.

Studioul de producție video reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru a oferi prezentări audio și video puternice unei audiențe vaste. În cadrul evenimentelor de tip videoconferință sau a evenimentelor găzduite pe platforma virtuală de eveniment Backstage, studioul video poate deveni o locație de emisie pentru MC sau speakerii prezenți în eveniment.

Cui ne adresăm:
• Companiilor care vor să comunice live în regim privat pe canalele proprii de social media
• Companiilor care organizează evenimente de tip videoconferințe și evenimente virtuale găzduite pe platforma virtuală de evenimente Backstage
• Companiior care nu mai pot organiza evenimente în acest moment datorită restricțiilor, dar au nevoie să comunice în continuare în mediul de business: lansări de produse și servicii, emisiuni recurente, workshop-uri medicale, educaționale, etc. Fiecare companie poate beneficia de o configuratie personalizata, astfel incat sa aiba propria imagine de studio (fundal /animatie)
• Artiștilor sau oamenilor de business care doresc să producă interviuri live/podcast-uri și să le tramită pe canalele proprii prin live streaming
• Caselor de producție
• Agențiilor de publicitate

Fiecare companie poate beneficia de o configurație personalizată, astfel încât să aibă propria imagine de studio (fundal /animație)

Producție interviuri live transmise pe canalele proprii prin live streaming

Producție filmare materiale pe care compania le comunică ulterior

Folosirea unui spațiu de studio pentru ca organizațiile să se adreseze publicului într-un mod în care ar face-o offline într-o conferință, folosind instrumentele de prezentare profesională pentru a-și transmite mesajul, vor fi o soluție din ce în ce mai căutată în viitor

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

• Poți transmite în direct de oriunde! Pentru orice situație studiourile Backstage oferă tehnologii inovatoare și sunt dotate la cheie pentru ca transmisia să se realizeze în cei mai buni parametri.

• Poti beneficia de o configuratie personalizata, astfel incat sa ai propria imagine de studio (fundal /animatie)

Fiecare companie poate beneficia de o configurație personalizată, astfel încât să aibă propria imagine de studio (fundal /animație)

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

• Platfoma virtuală de eveniment Backstage reprezintă un spațiu virtual cu mai multe zone interactive care sunt optimizate pentru conectare și implicare, aplicație în care pot fi găzduite multiple evenimente mici sau mari de tip conferințe, târguri și expoziții, lansări de produse sau expoziții de produse virtuale.Participanții pot naviga online dintr-o zonă în alta a spațiului virtual, la fel ca la un eveniment in person și se pot bucura de conținutul și experiența similară a unui eveniment offline.

• Puteți planifica expoziții virtuale în care expozanții și vizitatorii dintr-o industrie se întâlnesc pentru a face schimb de informații, pentru a-și prezența noile produse, pentru a discuta cu clienții potențiali, așadar pentru a genera venituri prin intermediul unei soluții 100% virtuale.

• Platforma va fi branduită cu elementele de identitate vizuală a clientului

• Participanții se vor putea înregistra la eveniment pe baza de user și parolă

Platforma oferă participanților la eveniment access la următoarele zone principale:

săli de conferințe

zona de parteneri/standuri

zona de interacțiuni

În cazul conferințelor virtuale, unul dintre studiourile de producție Backstage poate deveni locație de emisie pentru speakeri și MC

La sfârșitul evenimentului îți punem la dispoziție o serie de rapoarte analitice care te vor ajuta să îți monitorizezi performanța evenimentului.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?